Finestres i portes a Sabadell

Pressupost per finestres i portes a Sabadell, Barcelona

A la nostra empresa de finestres i portes a Sabadell resolem tots els seus dubtes sobre fusteria i cristalleria.

 finestres i portes a Sabadell

 

Què cal tenir en compte a l'hora de valorar i acceptar un pressupost?

Moltes vegades, sol•licitar diversos pressupostos a empreses diferents sorgeix el dilema de quin acceptar. És complicat saber quina empresa és la millor, però sí que existeixen alguns elements que sempre cal valorar. El preu final no sempre és la dada més important

Com professionals de la fabricació i instal•lació de finestres i portes a Sabadell, li recomanem que tingui en compte els següents aspectes:

 

Garanties de qualitat

Cal assegurar-se que tots els materials compleixen amb les normatives vigents i tenen les seves corresponents garanties de qualitat. Moltes vegades els pressupostos més barats utilitzen materials de poca o deficient qualitat.

 

Qualitat del lacat

Cal assegurar-se que el lacat del producte compleix amb les exigències mínimes de qualitat. Si el producte té un lacat de baixa qualitat, l'article s'espatllarà amb facilitat i perdrà la lluentor i efecte.

 

Qualitat de les gomes

La Qualitat de les gomes en finestres i portes és un dels aspectes més importants, ja que evitarà que entre el fred, la brutícia, el soroll i la humitat de l'exterior. Una bona porta i finestra ha de preservar l'aïllament tèrmic i acústic, cosa que no s'aconseguirà amb unes gomes de poca qualitat.

 

Qualitat del vidre

Igual que les gomes, el vidre ha de complir les funcions d'aïllament tèrmic i acústic. Normalment, tots els vidres compleixen amb aquestes expectatives, però moltes vegades necessitarà ser més exigent (vidres protectors, vidres opacs...).

 

Cristalería San Manuel

  Avda de Rafael Casanova, 7,
Sabadell, 08206 , (Barcelona)

  93 727 53 01

  647 707 271

  93 725 70 40

Horaris

Dilluns, dimecres i divendres, de 10:30 a 14:00
Dimarts i dijous, de 17:00 a 20:00
Dissabte, a convenir

 

Cercador