Fusteria a Sabadell

Treballs de fusteria a Sabadell, Barcelona

Qualitat, varietat i garantia. Aquests són els principis bàsics on centrem l'activitat de la nostra fusteria a Sabadell.

Tot el que s'imagini o necessiti, ho trobarà a Cristalleria San Manuel. A la nostra fusteria a Sabadell cuidem al màxim cada detall i oferim una àmplia oferta de serveis:

 

cristalerias SabadellFusteria en alumini

A la nostra fusteria a Sabadell realitzem tot tipus de treballs en alumini en les seves diverses variants: fred, amb pont de trencament tèrmic...

Alguns dels treballs desenvolupats recentment se centren en la fabricació de portes, persianes, finestres, mosquiteres, divisòries o mampares, reixes, reixats i tanques, tancaments i baranes, entre uns altres.

 

Fusteria de PVC

Fabriquem revestiments de finestres, contrafinestres, portes, parets, mallorquines, miradors, persianes, baranes, tanques, reixats, revestiments de sòls i parets etc. El PVC és un material d'elevada qualitat que s'utilitza en una àmplia gamma d'aplicacions on l'aïllament ha de ser crític.

 

cristalerías en SabadellFusteria de fusta

A Cristalleria San Manuel també realitzem productes de fusta en els seus diferents tipus, tons i acabats. Parlem de portes, armaris de paret i parquets de bellesa i qualitat insubstituïbles.

 

El ferro és un material que ofereix la possibilitat de ser transformat per crear autèntiques peces artístiques d'estètica rústica. Es tracta d'un treball artesanal, realitzat pels tècnics especialistes de la nostrafusteria a Sabadell. Oferim treballs de ferro forjat en reixes per a escales, portes i finestres, balconades, baranes, reixats, voltes, mobles de casa i jardí, decoració…

 

Acer inoxidable

Aquest material resistent i no corrosible és molt apropiat per reixes, baranes, marquesines, escales, portes, religues i protectors solars.

 

 

 

Sabadell cristalería Instal.lació, motorització i reparació de persianes

Disposem de persianes per tot tipus de necessitats, ja siguin per preservar la privadesa dels seus habitants o per reduir la lluminositat a l'estada. Tenim un ampli catàleg de models per aconseguir el correcte aïllament tèrmic i acústic.

 

Decoració de vidres i miralls

El nostre treball estrella és el vidre, amb les múltiples opcions que ofereix. Som artesans especialitzats en vidre pintat i gravat a l'àcid. Indiqui'ns les seves idees i gustos i nosaltres els convertirem en alguna cosa real. Aquesta tècnica és perfecta per crear peces exclusives i úniques per la seva singularitat i bellesa..

 

Reformes integrals

Realitzem tot tipus de reformes en habitatges, oficines i locals comercials. Tots els nostres treballs estan garantits i actuem a qualsevol estada interior o exterior.

 

Servei tècnic i manteniment

A la nostra cristalleria a Sabadell ens encarreguem de la reparació i manteniment de qualsevol dels productes i serveis descrits. Treballem per tot tipus de clients, des d'empreses i comunitats de propietaris fins a particulars de tota Catalunya..

 

Més informació: 93 727 53 01

Cristalería San Manuel

  Avda de Rafael Casanova, 7,
Sabadell, 08206 , (Barcelona)

  93 727 53 01

  647 707 271

  93 725 70 40

Horaris

Dilluns, dimecres i divendres, de 10:30 a 14:00
Dimarts i dijous, de 17:00 a 20:00
Dissabte, a convenir

 

Cercador