Cristalleria a Sabadell

Professionals de la cristalleria a Sabadell, Barcelona

A la nostra cristalleria a Sabadell posem a la seva disposició un servei exclusiu, basat en la varietat i en l'atenció personalitzada. Un ampli ventall de possibilitats perquè esculli l'article que més s'identifica amb el seu estil.

A Cristalleria San Manuel estem al seu costat des de 1979. Posem la nostra signatura indiscutible a cadascun dels projectes que desenvolupem, un distintiu basat en la implicació total amb els clients, la satisfacció dels quals és la nostra principal meta. A la nostra cristalleria a Sabadell oferim un catàleg de productes ampli, amb centenars d'opcions en alumini, vidre, PVC, fusteria, acer inoxidable i ferro forjat.

Fusionem les últimes tecnologies amb el bon fer i la tradició d'aquestes més de tres dècades al sector de la cristalleria a Sabadell. Estem especialitzats en la venda i instal•lació de productes d'alumini, vidre, forja, ferro i acer inoxidable, entre altres materials. A més a més, realitzem tot tipus de reformes integrals a la seva llar i ens encarreguem del manteniment i reparació de tendals i persianes motoritzades.

La forma d'accedir a nosaltres és molt senzilla. Tan sols ha de trucar-nos o venir fins al nostre centre i exposar-nos la seva necessitat. Posteriorment, anirem fins a la seva empresa, local o habitatge, prendrem mides, escoltarem les seves necessitats i l´exposarem les opcions disponibles. Ens esforcem per cada projecte com si anés per nostraltres.

cristalería Sabadell

 

Atenció integral

A Cristalleria San Manuel oferim un excel•lent servei postvenda. A més a més, ens desplacem fins a qualsevol punt de la geografia catalana. Deixi's assessorar per professionals amb tota una vida d'experiència al sector.

Posi's en contacte amb nosaltres i sol•liciti pressupost sense compromís. A Cristalleria San Manuel l´explicarem detalladament les característiques dels nostres productes i treballs i l´assessorarem sobre qualsevol dubte que tingui. A més a més, oferim facilitats de pagament, segons les seves necessitats..

 

 

Cristalería San Manuel

  Avda de Rafael Casanova, 7,
Sabadell, 08206 , (Barcelona)

  93 727 53 01

  647 707 271

  93 725 70 40

Horaris

Dilluns, dimecres i divendres, de 10:30 a 14:00
Dimarts i dijous, de 17:00 a 20:00
Dissabte, a convenir

 

Cercador